Apa itu Mary Jardin

Assalamualaikum,

Apa itu Mary Jardin?
Mary Jardin adalah rangkaian set penjagaan kulit berasaskan bahan premium 100% semulajadi dan organik serta yang pertama seumpamanya di Malaysia.

Nama Mary diberikan sempena pengasas produk ini iaitu Dr Maryam Aziz dan Jardin bermaksud taman dalam bahasa Perancis.
Dr Maryam Aziz juga adalah seorang doktor perubatan yang berpengalaman dalam bidang dermatologi(kulit).

Dengan menggabungkan alam semula jadi dan sains maka diciptakan satu formula penjagaan kulit yang hebat ini yang akan membawa anda kepada penjagaan kulit yang selamat, berkesan serta mewah dengan harga yang berpatutan.Produk Mary Jardin adalah setanding kualiti produk natural luar negara seperti Sephora dan lainnya, malah dikatakan lebih baik. Ianya juga adalah homemade bagi memastikan produk ini suci, bersih, bebas dari bahan-bahan kimia yang membahayakan.

Mary Jardin adalah dijamin 100% Halal dan telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).Untuk miliki produk hebat ini anda boleh hubungi / whatsapp <TANYA> 24 jam ke talian : 
 017-7078706 

Siapa Kami

Hai, Saya Aishah. Merupakan distributor kepada Syarikat Mary Jardin. Saya mengalami kesan perubahan wajah yang sangat mengkagumkan selepas mencuba produk Mary Jardin. Kulit makin cerah dan jerawat makin hilang. Sebab itu saya berani mengatakan, Mary Jardin sangat hebat. Ingin dapatkan set Mary Jadin dengan harga istimewa.

Hubungi kami sekarang. Untuk Whatsapp KLIK --> 017-7078706
atau Facebook : Klik Di SiniImage result for terkini.gif Promosi sehingga 30 November 2017

Salam, semua harini Sha ingin maklumkan kepada semua, promosi Mary Jardin telah kembali! Sempena Natural Beauty Festival 2017, kami akan berikan promosi sehingga 70% kepada anda semua!. Whatsapp Sha sekarang untuk grab promosi ini cepat!

PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA 30 November 2017

Hubungi Kami

Name

Email *

Message *