Produk


RINGKASAN PRODUK MARY JARDIN


Untuk permulaan, kami di Mary Jardin mengeluarkan 4 jenis produk yang memenuhi keperluan setiap wanita. Produk tersebut adalah Facial Soap, Face Oil, Detox Clay Mask dan Serum. Untuk keterangan lanjut mengenai produk, anda boleh klik pada menu bar diatas..

berikut adalah ringkasan produk berkenaan.


FACIAL SOAP

Facial Soap ni special dihasilkan secara tradisional menggunakan fresh ingredients. Facial soap homemade by Doktor Bertauliah. Mengandungi 100% Pure susu kambing! Tak ada campuran air langsung. Sebab tu bila pakai lembapnya kulit. Mengandungi oat untuk buang sel kulit mati dan zink oxide untuk merawat masalah keradangan kulit.

Sesuai untuk melembapkan kulit, memudarkan parut jerawat, Mencerahkan dan merawat kulit dari dalam agar sihat bersih tanpa cela. Yang penting bebas pengawet dan bahan kimia. | Lihat Produk ->


FACE OIL

Face Oil Mary Jardin berfungsi melembabkan kulit yang kering dan juga mengurangkan minyak untuk kulit berminyak. Jadi korang takyah confuse fikir kulit muka aku ni type kering ke berminyak sebenarnya. Pakai je face oil Mary Jardin. Dua2 jenis kulit pun boleh.

Face oil mary jardin menggunakan minyak-minyak yang tidak menyumbatkan pori dan ia meresap ke dalam kulit. Ia juga masuk ke dalam pori untuk menggumpulkan kotoran dan bila kita basuh muka nanti face oil akan bawa keluar kotoran-kotoran tu dari pori.

Maka pori jadi bersih, tak tersumbat lagi. Tiada lagi blackhead, tiada lagi whitehead, tiada lagi jerawat.

Face oil Mary Jardin boleh digunakan sebagai moisturizer & cleanser dan makeup remover. 3 in 1 gitu. | Lihat Produk ->


DETOX CLAY MASK

Detox Clay Mask ni ada French green clay.Bio mineral yang bertindak seperti magnet. Apabila di sapu di kulit ia akan melekat kepada molekul toksin dan mengeluarkan toksin semasa cucian.

Claymask ni salah satu fungsi dia untuk detoks kulit. Dia akan menyedut toksin2 melalui kulit. Jadi siapa yang selalu pakai mekap atau skincare yang banyak bahan kimia boleh lah buat detox treatment kat kulit dengan pakai mask MJ seminggu sekali. | Lihat Produk ->

SERUM

Serum Mary Jardin berfungsi untuk baiki kulit dan bertindak sebagai sunblock, ada SPF 30.

Serum Kolagen sesuai untuk kulit masalah jerawat dan jeragat. Salah satu punca jeragat kerana terdedah kepada cahaya matahri tanpa menggunakan sunblock.

Masalah jeragat boleh diatasi dengan penggunaan serum collagen yang mengandungi arbutin,vitamin C dan licorise. Dalam serum ni kita gunakan Salmon collagen yang menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi untuk membantu kulit lebih sihat .

Tak perlu pakai sunblock berkrim dan berminyak yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat.Spray-spray saja gitu .Botol pula sangat cantik dan memang ekslusif. | Semua produk

Siapa Kami

Hai, Saya Aishah. Merupakan distributor kepada Syarikat Mary Jardin. Saya mengalami kesan perubahan wajah yang sangat mengkagumkan selepas mencuba produk Mary Jardin. Kulit makin cerah dan jerawat makin hilang. Sebab itu saya berani mengatakan, Mary Jardin sangat hebat. Ingin dapatkan set Mary Jadin dengan harga istimewa.

Hubungi kami sekarang. Untuk Whatsapp KLIK --> 017-7078706
atau Facebook : Klik Di Sini



Image result for terkini.gif Promosi sehingga 30 November 2017

Salam, semua harini Sha ingin maklumkan kepada semua, promosi Mary Jardin telah kembali! Sempena Natural Beauty Festival 2017, kami akan berikan promosi sehingga 70% kepada anda semua!. Whatsapp Sha sekarang untuk grab promosi ini cepat!

PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA 30 November 2017





Hubungi Kami

Name

Email *

Message *